Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergio Ramos, despre posibila demitere a antrenorului: 'Zinedine Zidane merită respect și nu trebuie să plece de la Real Madrid'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Sergio Ramos

Sergio Ramos (33 de ani) a vorbit, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Real Madrid și Galatasaray, despre posibila demitere a lui Zinedine Zidane (47 de ani). Căpitanul fostei campioane a Europei spune că nici el și nici colegii lui nu vor ca francezul să fie dat afară, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan pulverizează PSD: De asta a atacat la baionetă independența Justiției

Este convins că Real o să își revină și va reuși să intre cu șanse mari în luptele pentru cucerirea titlului în Spania și a Ligii Campionilor. Ramos face apel la performanțele înregistrate de Zidane în precedentul mandat. A adus clubului 9 trofee, dintre care 3 Ligi ale Campionilor. "Toată lumea știe că jucătorii sunt până la moarte cu Zidane, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să arătăm imaginea unei echipe unite care are încredere în antrenorul ei. Madridul mereu revine și modul prin care o face e acela de a fi uniți.

Zvonurile despre următorul antrenor ne obosesc. Sperăm să nu plece. Pentru tot ce a făcut la echipă, Zidane merită respect și nu mai trebuie să vorbim despre asta.", a spus Sergio Ramos la conferința de presă.

Citește și: Autoritățile au descins în forță! Pericol mare pentru români! Ce au găsit

Dario Gol anunța în urmă cu câteva zile că Florentino Perez ar fi luat deja legătura cu Jose Mourinho cu privire la preluarea băncii tehnice. Decizia finală va fi anunțată în săptămânile următoare, în funcție de rezultatele pe care Real le va obține. Oficialul madrilenilor chiar regretă faptul că nu a continuat colaborarea cu Mourinho și din iulie 2013, atunci când a fost ”ruptă” înțelegerea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.