Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Înregistrările care detonează fotbalul: Sergio Ramos i-a cerut șefului Federației Spaniole să îl ajute să câștige Balonul de Aur, în locul lui Messi

goal.com
Lionel Messi, Sergio Ramos

Fostul căpitan al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, i-ar fi cerut ajutorul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, în urmă cu trei ani, pentru a câştiga Balonul de Aur, notează El Confidencial, potrivit L’Equipe.

“Rubi, bună seara. Sper că tu şi familia ta sunteţi bine. Ştii că nu ţi-am cerut niciodată nimic, dar vreau să fac asta astăzi, pentru că eu cred că este un an special pentru performanţele mele. Mi-ar plăcea să mă ajuţi cât poţi, să pui o vorbă bună la UEFA şi la contactele tale pentru Balonul de Aur. Ţi-aş rămâne recunoscător toată viaţa, nu doar pentru binele meu, ci şi pentru că fotbalul spaniol merită asta. Te salut călduros”, ar fi fost mesajul lui Ramos către Rubiales.

Răspunsul oficialului a fost următorul: “Bună, Sergio. În primul rând, felicitări. Cred că este un an bun pentru tine să obţii trofeul. Sper că vei avea o finală bună în Liga Campionilor. Bineînţeles, nu depinde de mine decernarea Balonului de Aur, dar te voi ajuta cât pot. Îmbrăţişări călduroase”.

Demersul lui Ramos a fost însă fără succes, în 2019 Balonul de Aur fiind câştigat de Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.