Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergio Ramus, inclus de UEFA în echipa ideală a preliminariilor EURO 2020

Fundaşul Sergio Ramos, căpitanul naţionalei Spaniei, a fost inclus de UEFA în echipa ideală a preliminariilor EURO 2020, anunţată vineri de forul fotbalistic european.

Sergio Ramos a disputat nouă din cele zece meciuri ale Spaniei în preliminarii, ajutând reprezentativa iberică să câştige fără emoţii Grupa F, în care România a încheiat pe locul 4. Fundaşul lui Real Madrid a marcat patru goluri în aceste preliminarii, iar în cinci din partidele în care el a jucat, La Roja nu a luat gol.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O româncă a FILMAT momentul în care polițiștii îl ÎMPUȘCĂ pe atacatorul de pe Podul Londrei: 'Ăști au mitraliere, ce fac?'

Ramos este singurul reprezentant al Spaniei în acest unsprezece ideal alcătuit de UEFA în funcţie de FedEx Performance Zone, care a ţinut cont de golurile marcate, pasele decisive, mingile recuperate, meciuri fără gol primit.

În acest unsprezece conceput de UEFA este şi Ragnar Sigurdsson, fundaşul echipei Islandei, adversara României în barajul Ligii Naţiunilor pentru EURO 2020. Sigurdsson (FC Rostov) a reuşit două goluri pentru Islanda în preliminarii, în cinci meciuri în care el a fost folosit naţionala sa neprimind gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.