Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergio Rico a părăsit secția de terapie intensivă unde se afla internat: Va continua recuperarea într-un salon la Spitalul Vigerl del Rocio

PSG
PSG

Portarul spaniol al echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, Sergio Rico, victima unui accident de călărie la sfârşitul lunii mai, a părăsit secţia de terapie intensivă unde se afla internat şi îşi va continua recuperarea într-un salon la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla, informează agenţia EFE.

Într-o declaraţie acordată presei după ce l-a vizitat la spital, soţia fotbalistului, Alba Silva, a precizat că portarul lui PSG a fost scos de la terapie intensivă, iar "acum va putea fi alături de el 24 de ore din 24", fără însă să precizeze o dată pentru externarea sa, conform Agerpres.

Starea de sănătate a spaniolului Sergio Rico s-a ameliorat, portarul a ieşit din starea de comă, este conştient şi comunică cu familia şi cu medicii, după o lungă perioadă petrecută la terapie intensivă, după un accident de călărie produs în Andaluzia pe 28 mai.

Victima unui traumatism cranio-cerebral, Rico a fost transportat cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, unde a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

Conform familiei sale, accidentul s-a petrecut când calul pe care îl călărea "a devenit incontrolabil" din cauza unei "şarete trase de catâri".

El a fost victima acestui accident de călărie în apropierea locuinţei sale, la festivităţile El Rocio de la Huelva (sud-vestul Spaniei).

Ajuns în 2019 la PSG de la Sevilla FC, Sergio Rico (29 de ani, o selecţie) a jucat 24 de meciuri pentru clubul parizian. El a fost împrumutat la Mallorca în a doua jumătate a sezonului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.