Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad: PNL nu este de acord cu majorarea taxelor!

Facebook
Sergiu Bilcea

Dezbaterile politice pentru adoptarea bugetului pentru anul viitor sunt în plină desfășurare iar în PNL se conturează un curent de opinie pentru păstrarea nivelului taxelor și impozitelor.

Deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, a declarat că Guvernul trebuie să găsească soluții pentru a susține investițiile și pentru a ajuta diferite categorii socio-profesionale fără să impună noi taxe sau să le mărească pe cele existente.

„Noi susținem majorarea pensiilor în special în limita posibilului. Creșterea fiscalității suportată de mediul privat ar afecta economia, ar duce la scumpiri și inflație, ar afecta creșterea economică și ar avea în final efectul de a genera sărăcie pentru toată lumea. Chiar dacă urmează un an electoral, este nevoie de responsabilitate și de decizii care ajută economia să crească.

La Arad, avem investiții mari în derulare din fonduri europene în special care ne ajută să dezvoltăm infrastructura și care ajută la crearea și menținerea locurilor de muncă. De asemenea, noi suntem o zonă în care avem investiții private importante, care susțin economia locală și care ne dorim să continue în ritm bun.

Sunt de acord cu majorarea pensiilor atât cu rata inflației cât și prin recalculare dar este nevoie de decizii care să reducă semnificativ cheltuielile statului, de reforme și de creștere economică pentru a avea o creștere reală de venituri, inclusiv pentru pensionari, nu doar nominală, anulată de inflație”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.