Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Hanca: 'A fost o perioadă în care am stat mai mult alături de familie, mi-am petrecut timpul alături de ei'

www.gsp.ro
Sergiu Hanca Dinamo

Sergiu Hanca (26 de ani) a fost transferat la MKS Cracovia, echipă ce ocupă locul nouă în prima ligă din Polonia, cu şanse reale la play-off. Mutarea a fost anunţată oficial de gruparea din Ştefan cel Mare, prin intermediul reţelelor de socializare, potrivit mediafax.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

Mijlocaşul dinamovist şi-ar fi manifestat intenţia de a pleca de la Dinamo după meciul de la Giurgiu, cu Astra, terminat cu scorul de 4-1 în favoarea gazdelor. Atunci, Hanca a marcat unicul gol al lui Dinamo, după care soţia sa, Andreea, a intrat în conflict cu fanii lui Dinamo. Acesta neagă declaraţia pe care ar fi dat-o atunci, după meci:

"Sincer, a fost o perioadă în care am stat mai mult alături de familie, mi-am petrecut timpul alături de ei. După meci a fost o perioadă dificilă, pentru că s-a scris foarte mult în presă despre mine şi toată lumea a dat în mine. M-a deranjat puţin, dar mai tare m-a deranjat acea declaraţie care a reieşit că aş fi spus-o eu, cum că Dinamo ar fi murit pentru mine.

Persoana căreia i-am spus acest lucru să iasă în faţă, la televizor, să zică. Eu nu am vorbit cu nimeni din presă după meci şi nu am spus nimănui că Dinamo a murit pentru mine", a spus Hanca pentru Telekom Sport.

Acesta va fi coleg la MKS Cracovia cu fostul campion al României cu FCSB, Cornel Râpă (28 de ani): "Cu Mihai (n.r. Răduţ) am vorbit în trecut, mi-a povestit. El este la altă echipă, mai bine clasată în acest moment, Lech Poznan, dar aştept să ne vedem în campionatul Poloniei. Da, cu siguranţă. Noi suntem doi acum la echipă, pentru că e şi Cornel Râpă. Am vorbit cu el şi m-a ajutat foarte mult, cu multe sfaturi. Şi cu siguranţă vor fi dueluri frumoase.

Da, mi-a spus că l-a întrebat antrenorul despre mine. I-a spus tot ce ştia despre mine. Nu ne cunoaştem foarte bine, dar din punct de vedere fotbalistic, i-a dat toate referinţele", a declarat Hanca la Telekm Sport.

20 de goluri şi 22 de pase decisive în 108 partide sunt cifrele lui Sergiu Hanca în tricoul lui Dinamo. Acesta a cucerit şi un trofeu cu gruparea din Ştefan cel Mare, ultima Cupă a Ligii, în sezonul 2016-2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.