Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seria seismelor ciudate s-a mutat din Gorj în Arad: Trei noi cutremure aproape de miezul nopții

Inquam Photos / Octav Ganea
cutremur

După sute de cutremure produse în ultimele luni în Oltenia, fără o explicație clară din partea specialiștilor, seismele par să se fi mutat în Crișana. Marți seara, la ora 23.25, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 2,1 grade, în județul Arad.

Este al optulea cutremur produs în județul Arad în ultimele două zile, cele mai puternice fiind de 4,7 grade (primul), 4,4 grade și 4,3 grade (marți seara, la ora 19.15).

Cutremurul de la ora 23.25 s-a produs la o adâncime de 8 km, epicentrul fiind în același loc, în zona localităților Păuliș și Zăbrani, la est de municipiul Arad și la vest de orașul Lipova, potrivit INCDFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 24km E de Arad, 49km NE de Timișoara, 75km SE de Bekescsaba, 91km N de Reșița. Seismul a fost prea mic pentru a fi simțit, însă precedentele cutremur au reușit să sperie serios locuitorii din mai multe județe din vestul țării.

UPDATE: Un cutremur de 2,4 grade Richter s-a produs la ora 23.30 în aceeași zonă, urmat la de un seism de 2,6 grade, la ora 23.32.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.