Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialele de comedie 'Angie Tribeca' şi 'Mike & Molly' au premiera în mai la Warner TV

warner tv

Serialele de comedie „Angie Tribeca”, cu Rashida Jones în rol principal, şi „Mike & Molly”, cu Melissa McCarthy şi Billy Gardell, au premiera în luna mai la Warner TV.

„Angie Tribeca” va debuta în 4 mai la Warner TV, urmând să fie difuzate câte două episoade sâmbăta şi duminica, în prima parte a zilei.

Serialul creat de Nancy Carell şi Steve Carell îi are în centru pe Angie Tribeca, detectiv care acţionează solitar, şi o echipă de detectivi dedicaţi din poliţia din Los Angeles. Ei investighează cele mai grave cazuri, de la uciderea unui ventriloc până la o serie de sinucideri ale unor brutari.

Nominalizat de două ori la premiile Primetime Emmy, serialul are patru sezoane care au fost lansate între 2016 şi 2018. Din distribuţie fac parte Jere Burns, Hayes MacArthur şi Andree Vermeulen. Printre starurile care apar în serial se numără Chris Pine, James Franco şi Bobby Cannavale.

„Mike & Molly” va debuta la Warner TV în 21 mai. De luni până vineri vor fi difuzate câte două episoade.

Mike este poliţist, iar Molly e învăţătoare. Amândoi au probleme cu greutatea şi frecventează întrunirile Overeaters' Anonymous. Aici se şi cunosc. Devin un cuplu şi serialul prezintă toate peripeţiile din relaţia lor.

Din distribuţia producţiei cu şase sezoane lansate între anii 2010 şi 2016 fac parte Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Luis Mustillo şi Rondi Reed. „Mike & Molly”, creat de Mark Roberts, a câştigat, între altele, două trofee Primetime Emmy - pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie (Melissa McCarthy) şi pentru imagine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.