Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Bridgerton', inspirat din seria omonimă de romane şi prima producţie Shondaland pentru Netflix, va fi lansat la finalul acestei luni

netflix

Serialul „Bridgerton”, inspirat din seria omonimă de romane şi prima producţie Shondaland pentru Netflix, va fi lansat la finalul acestei luni, anunță AGERPRES.

Creat de Chris Van Dusen, „Bridgerton” o urmăreşte pe Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care îşi face debutul pe piaţa competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenţei.

Sperând să calce pe urmele părinţilor ei şi să găsească partida potrivită, dar şi dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, iniţial, perspective de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potenţiali pretendenţi, Lady Whistledown o zugrăveşte pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal.

Citește și: George Simion, dezvăluire de la consultările cu Klaus Iohannis! Solicitare către președinte!

Este momentul în care apare rebelul şi deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins şi, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deşi pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracţia dintre ei este de netăgăduit.

Din distribuţia serialului mai fac parte Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter şi Harriet Cains, precum şi Julie Andrews care dă glas personajului Lady Whistledown.

Serialul, care va fi lansat pe 25 decembrie, este inspirat de romanele de succes semnate de Julia Quinn.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.