Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul de acţiune 'Detectivele din L.A./ L.A.’s Finest', cu Jessica Alba şi Gabrielle Union în distribuţie, va debuta pe 11 mai la AXN

twitter
jessica alba

Serialul de acţiune „Detectivele din L.A./ L.A.’s Finest”, cu Jessica Alba şi Gabrielle Union în distribuţie, va debuta pe 11 mai la postul AXN, anunță news.ro.

Produs de Jerry Bruckheimer, serialul este un spin-off al francizei „Bad Boys”.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

Drama de acţiune urmăreşte povestea lui Sydney ”Syd” Burnett (Gabrielle Union), care pare că a lăsat trecutul în urmă şi se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliţiei din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-şi trăi viaţa fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.

În timp ce pornesc pe urmele celor mai periculoşi criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, cele două devin o forţă de neoprit – atât pe străzile oraşului, cât şi una în viaţa celeilalte.

Cele două protagoniste sunt şi producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer („Bad Boys”), Jonathan Littman (franciza „CSI”), Kristie Anne Reed („Lucifer”), Brandon Margolis („The Blacklist”), Brandon Sonnier („The Blacklist”), Pam Veasey („CSI:NY”), Doug Belgrad („Peter Rabbit”), Jeff Gaspin („To Tell the Truth”), Jeff Morrone („Atomic Blonde”) şi Anton Cropper („Suits”). Acesta din urmă a şi regizat episodul pilot al serialului.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Serialul va avea premiera pe 11 mai, la ora 22.00, iar câte un episod va fi difuzat în fiecare seară de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.