Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul de televiziune dedicat reginei Victoria va continua cu cel de-al treilea sezon

TVmania.ro
serial Queen Victoria

Serialul de televiziune dedicat reginei Victoria a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei va continua cu cel de-al treilea sezon, cu actriţa Jenna Coleman în rolul suveranei, informează NEWS.RO, citând Variety.com.

Primele două sezoane ale serialului „Victoria” au prezentat ascensiunea protagonistei la tron, căsătoria ei cu Prinţul Albert, interpretat de Tom Hughes, depresia postnatală, dar şi Marea Foamete Irlandeză.

„Acţiunea din cel de-al treilea sezon va începe în anul 1848, care a reprezentat o perioadă plină de evenimente şi foarte dramatică pentru familia regală şi Europa, cu revoluţiile care au avut loc pe continent şi nesiguranţa în privinţa monarhiei. Spectatorii se pot aştepta la mai multă dramă în acest sezon”, a spus Daisy Goodwin, creatoarea show-ului.

Serialul a avut rezultate bune la televiziunea ITV din Marea Britanie, cel de-al doilea sezon înregistrând o cotă de piaţă de 25%. Show-ul este distribuit de ITV Studios Global Entertainment în 150 de alte teritorii.

„Jenna Coleman şi Tom Hughes strălucesc în rolurile Victoria şi Albert şi este o onoare pentru noi să îi avem alături şi pentru un al treilea sezon, care acoperă o perioadă tumultoasă a istoriei ţării noastre, plină de scandaluri legate de monarhie, dispute politice şi crize constituţionale”, a spus Damien Timmer, director al companiei Mammoth Screen, care produce show-ul.  

Damien Timmer a precizat că cel de-al treilea sezon va prezenta şi personaje noi.

Citeşte şi: Fostul prefect de Teleorman, LOVITURĂ pentru Dragnea după audierea la DNA: 'Nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.