Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul prefect de Teleorman, LOVITURĂ pentru Dragnea după audierea la DNA: 'Nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea...'

antena3.ro
Teodor Niţulescu DNA

Fostul prefect al judeţului Teleorman Teodor Niţulescu a afirmat marţi că nu l-ar vota niciodată pe Liviu Dragnea în nicio funcţie publică şi a declarat că percepţia că acesta ar fi un Dumnezeu în judeţul Teleorman este "un pic exagerată".

Citeşte şi: Lovitură pentru DNA: Fostul deputat PSD trimis în judecată, ACHITAT de magistraţii de la Înalta Curte

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea din DNA, dacă mai este indicat ca Liviu Dragnea să rămână la şefia Camerei Deputaţilor, Teodor Niţulescu a răspuns: "Eu nu l-aş vota niciodată pe Liviu Dragnea în nicio funcţie publică". 

Referitor la percepţia pe care mai muţi colaboratori ai lui Liviu Dragnea o au că acesta este un "Dumnezeu" în judeţul Teleorman, Niţulescu a spus că este aceasta este "un pic exagerată". 

"Eu nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea, deoarece începând cu anul 2001 până în 2005 i-am fost şef şi nu putea să fie Dumnezeu câtă vreme eram şeful organizaţiei PSD Teleorman şi prefectul judeţului. (...) Cred că este un pic exagerată chestiunea. Dragnea este totuşi un om, nu poate să fie Dumnezeu. Este unul ca toţi oamenii, ca noi toţi", a precizat Niţulescu, potrivit AGERPRES.

Despre prezenţa sa la DNA, Niţulescu a explicat că a fost citat ca martor, având în vedere că a fost prefect în două mandate.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Senator PNL prins băut la volan, CONDAMNAT. Decizia de ultim moment a magistraţilor

"Sunt în calitate de martor aici, deci nu am venit din proprie iniţiativă. Sunt citat de către Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul Tel Drum având în vedere calitatea mea de prefect în două mandate, participant şi om care cunoaşte nişte interacţiuni privitoare la relaţia mea cu domnul Dragnea. Asta explic Parchetului. (...) Nu fac altceva decât relatez în timp relaţii care s-au desfăşurat în cadrul judeţului Teleorman în ceea ce priveşte activitatea Consiliului Judeţean, a Prefecturii şi interferenţele pe care le-am avut cu Liviu Nicolae Dragnea şi cu firma Tel Drum", a declarat Teodor Niţulescu. 

Întrebat dacă ar fi rezistat pe piaţă societatea Tel Drum dacă nu exista influenţa lui Liviu Dragnea, Niţulescu a răspuns: "Cred că nu". 

El a mai spus că "de mai multe ori" Liviu Dragnea i-ar fi cerut ajutorul cu privire la firma Tel Drum. 

Despre posibilele abuzuri care ar fi fost făcute cu privire la transferarea insulei Belina către Tel Drum, Teodor Niţulescu a precizat că "mâine, poimâine, Guvernul s-ar putea să ia vârful Omu". 

"Un furt cu hotărâre de Guvern. Despre ce discutăm? Mâine, poimâine s-ar putea ca Guvenul să ia vârful Omu şi să-l dea firmei Tel Drum. (...)Nu pescuitul era important acolo, ci materialul pentru activitate", a spus fostul prefect al judeţului Teleorman.

Citeşte şi: Ministrul Muncii a făcut ANUNŢUL: Salarii mai mari cu 15%, anul viitor. Ce spune Olguţa Vasilescu despre pensii / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.