Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Detectivele din L.A' a fost anulat. Care este motivul

tvmania.ro
Detectivele din LA

Serialul „Detectivele din L.A./ LA’s Finest”, cu Gabrielle Union şi Jessica Alba în rolurile principale, a fost anulat după două sezoane la Spectrum Originals, informează Variety, citată de News.ro

Din universul francizei de succes „Băieţi răi/ Bad Boys”, creată de Jerry Bruckheimer, drama de acţiune „Detectivele din L.A." urmăreşte povestea lui Sydney "Syd" Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (interpretat în lungmetraje de Martin Lawrence) şi iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), şi a partenerei ei, Nancy McKenna (Jessica Alba), care sunt pe urmele celor mai periculoşi criminali din Los Angeles.

Citește și: Post Malone, artistul cu 9 premii la gala Billboard Music Awards. Cine sunt ceilalți câstigători

Serialul, difuzat în România de AXN, a fost produs de Jerry Bruckheimer Television şi 2.0 Entertainment, în asociere cu Sony Pictures TV şi Charter Communications.

Union şi Alba au fost producători executivi alături de Jerry Bruckheimer, Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Pam Veasey, Doug Belgrad, Jeff Gaspin, Jeff Morrone şi Anton Cropper, care a regizat pilotul.

În ciuda distribuţiei şi a echipei de producţie, serialul nu a generat audienţe mari. La postul Fox, aproximativ 3,9 milioane de telespectatori au urmărit, în medie, un episod al serialului.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.