Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul ’Discutabi’l - Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, în rolurile unor actori izolați la domiciliu

romanialibera.ro
marius manole paul ilea

Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean vor interpreta rolurile unor actori izolaţi la domiciliu şi vor începe un dialog, fiecare din propria casa, despre criza creată de coronavirus, în primul episod al serialului "Discutabil", care va fi difuzat vineri, la ora 22.00, pe Youtube şi pe pagina de Facebook, anunţă urban.ro potrivit news.ro.

Regia este semnată de Vlad Zamfirescu.

Construit pe tehnica sitcomului, serialul “Discutabil” va avea în primul sezon 12 episoade.

Sistemul în care este realizat respectă carantina şi este, indirect, şi un antrenament pentru personajele lor: actorii primesc scenariul, repetă pe aceeaşi platformă pe care şi filmează - aproximativ două zile pentru fiecare episod, ca în regim de teatru. Pentru episodul pilot, de vineri seară, şi cel mai lung, au repetat trei zile.

Şerban Pavlu va fi în rolul unui ipohondru, Marius Manole în rolul unui conspiraţionist care crede că termometrele îţi controlează viaţa, pe Nadina Sălăgean în cea care crede în stele şi cărţi, dar are şi pile la spitalul de urgenţă ca să facă rost de un pat la Terapie Intensivă, în avans, cum vrea ipohondrul grupului. Vlad Zamfirescu joacă rolul unui actor interesat de aspectul fizic, gata să păcălească poliţia ca să mai alerge puţin prin parc pentru a nu se îngrăşa, în timp ce Carmen Tănase, care şi-a acceptat statutul de actriţă casnică pentru moment, este înţeleapta grupului.

Scenariul este scris de Alexandru Popa, autorul unor texte transformate în spectacole de teatru cu mare succes la public: "All Inclusive" ( cu Mirela Oprişor, Medeea Marinescu, Diana Roman, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu ), "Pe o pânză de păianjen" (cu aceeasi echipă de actori), "Gigel" cu Gheorghe Ifrim (aflat în repertoriul Teatrului Bulandra), dar şi primul sezon al serialului "Ai noştri" de la Pro Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.