Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul documentar 'Ucigaşi în croaziere', despre asasinate comise la bordul unor nave de croazieră, va fi difuzat de Crime+Investigation

justitie crime scene

Serialul documentar „Ucigaşi în croaziere”, care îşi propune să dezvăluie adevărul despre ce s-a întâmplat ani de-a rândul cu pasagerii navelor de croazieră care nu s-au mai întors niciodată acasă, fiind declaraţi dispăruţi sau asasinaţi, va fi difuzat de postul Crime+Investigation începând din 10 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, anunță news.ro.

Evenimentele sunt reconstituite cu ajutorul declaraţiilor familiilor, prietenilor, anchetatorilor şi experţilor.

Citește și: Augustin Zegrean, reacție după decizia CCR cu privire la mandatele aleșilor locali: ‘Nu mai au suport să stea acolo, pentru că mandatul lor a expirat’

Serialul dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei navelor de croazieră - viaţa celui urcat la bordul unei astfel de nave de milioane de euro este în pericol din primul moment al îmbarcării.

Din 2011, peste 200 de călători, majoritatea femei, au dispărut fără urmă, lucru care a început să stârnească întrebări şi să determine declanşarea unor anchete. În multe dintre cazuri, persoanele dispărute au fost declarate asasinate. Unele crime au fost rezolvate oficial, fără a răspunde însă la toate întrebările care planează încă asupra lor, însă altele au fost tăinuite din motive greu de înţeles pentru persoanele apropiate.

Citește și: Gestul de curaj al unui polițist din Bihor: a refuzat o mită de 1.000 de euro

„Ucigaşi în croaziere” este o relatare nemijlocită a luptelor cu care se confruntă familia şi prietenii celor dispăruţi sau asasinaţi şi face o analiză aprofundată a fiecărui caz în parte alături de experţi în domeniu.

Serialul documentar include, de asemenea, reconstituiri dramatice ale evenimentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.