Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Las Fierbinţi', difuzat de Pro TV, lider de audienţă

Las Fierbinți

Cele 51 de episoade din sezonul al 15-lea al serialului "Las Fierbinţi", difuzate în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.30, la Pro TV, şi scrise de Mimi Brănescu, Adrian Văncică, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Leonid Doni, Dan Panaet, Iulian Postelnicu şi Dragoş Muşat, au fost urmărite în medie de peste 2,3 milioane de români la nivel naţional, scrie news.ro.

În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, sezonul 15 "Las Fierbinţi" a înregistrat o medie de 11.7 puncte de rating şi  31% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă a obţinut 5.9 puncte de rating şi 15.7% share. Serialul a avut 100% leadership, fiecare episod fiind lider incontestabil de audienţă.

Citește și: Fostul iubit al lui George Michael nu vrea să părăsească locuința în care a stat împreună cu regretatul cântăreț

"Este incredibil cum se simte din partea noastră toată această atenţie asupra a ceea ce facem. Ne flatează şi ne face să ne dedicăm în continuare. Ne simţim datori să ducem mai departe fenomenul Las Fierbinţi, într-un nou sezon pentru toamnă, pentru care începem filmările foarte curând”, a spus Dragoş Buliga, regizorul şi producătorul serialului "Las Fierbinţi".

Bobiţă, Giani, Aspirina, Dorel, Celentano, Firicel, Vasile, Robi, Dalida, Gianina, Ardiles şi toate celelalte personaje iubite de telespectatori îşi vor relua aventurile din cel mai cunoscut sat din România, în această toamnă, la Pro TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.