Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Modern Family s-a încheiat după 11 sezoane și 250 de episoade

mediafax.ro
film

Serialul „O familie modernă/ Modern Family”, din distribuţia căruia au făcut parte Ed O'Neill şi Sofía Vergara, s-a încheiat miercuri seară, după 250 de episoade şi 11 sezoane.

Finalul transmis de ABC a început cu un documentar şi a continuat cu un episod din două părţi.

Serialul, una dintre cele mai populare producţii americane, urmăreşte trei ramuri ale aceleiaşi familii, a debutat în 2009.

Cea mai mare popularitate a cunoscut-o în anii 2013 - 2014, când, săptămânal, era urmărit de peste 14 milioane de telespectatori.

Odată cu dezvoltarea serviciilor de streaming, show-ul (disponibil pe HBO GO) a încercat să îşi menţină popularitatea, însă audienţa ultimelor sezoane a scăzut la 4 milioane de telespectatori, pe săptămână.

În 2012, „Modern Family” a primit un Glob de Aur pentru „cel mai bun serial de comedie”, iar în primii cinci ani, câte un trofeu Emmy pentru „cel mai bun serial de comedie”. Producţia şi actorii din distribuţie au primit nenumărate alte trofee, de la Peabody la SAG, DGA, WGA şi PGA.

Finalul serialului nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. El a fost filmat înainte ca aceasta să determine autorităţile să ia măsuri de distanţare şi izolare.

Echipa de creaţie a serialului nu a exclus realizarea unui spin-off cu personajele Mitchell şi Cameron.

Creatorii serialului, Steve Levitan şi Christopher Lloyd, au discutat acest lucru într-un interviu acordat Deadline. „Cred că sunt câţiva scenarişti care se gândesc la asta, dar doar atât. Folosesc timpul pe care îl avem acum să se gândească la el, dacă este ceva acolo”, a spus Levitan.

Lloyd a fost precaut în optimismul lui: „Reprezintă o posibilitate pentru noi. Ce se va întâmpla? Nu sunt sigur, dar am fi stupizi să nu explorăm ideea”.

Din distribuţia serialului au mai făcut parte Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Ty Burrell, Julie Bowen, Nolan Gould şi Sarah Hyland.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.