Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Star Trek: Discovery va fi lansat la sfârşitul verii sau în toamnă

rival_survival_discovery_a_l

Noul serial din franciza "Star Trek", "Discovery", va avea premiera "probabil la sfârşitul verii, începutul toamnei" , a declarat preşedintele CBS, Leslie Moonves, la o conferinţă pentru media şi telecomunicaţii, relatează Hollywood Reporter. "Nu vom grăbi proiectul. Sunt multe de făcut în postproducţie, dar sunt foarte încrezător plecând de la ceea ce am văzut până acum", a declarat Leslie Moonves.

Programat iniţial să fie difuzat în ianuarie ca prim serial al canalului CBS All Access, proiectul a fost întârziat de mai multe ori, în principal din cauza plecării lui Bryan Fuller din poziţia de coordonator al show-ului. Leslie Moonves a precizat că serialul, în curs de producţie la Toronto, nu va fi grăbit pentru a fi lansat. "Este important să facem asta cum trebuie. Star Trek este bijuteria familiei", a mai spus el.

Proiectul "Discovery" îşi propune o nouă abordare asupra acestui clasic al SF-ului, cu un nou echipaj, cu alte personaje negative şi noi lumi. Leslie Moonves a spus că serialul are o imensă bază de fani care abia aştepte să vadă serialul pe CBS All Access, serviciul de subscripţie digitală al canalului. "Primim multe e-mailuri, în fiecare zi, sunt foarte nerăbdători. Credem că este show-ul perfect pentru All Access", a afirmat el. Pentru distribuţia la nivel mondial, CBS a semnat un acord cu Netflix, care va difuza serialul în 188 de ţări, minus SUA şi Canada, la 24 de ore după premiera americană, conform Agerpres.

Primul episod din "Star Trek: Discovery" va fi difuzat pe postul principal CBS, urmând ca restul să fie urmărite pe CBS All Access. Serialul va fi primul din franciza "Star Trek" după ce "Star Trek: Enterprise" a încetat să mai fie difuzat, în 2005.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.