Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Vlad, amânat de la difuzare pe fondul pandemiei, revine de luni la ProTv dar în reluare cu episoadele existente

protv

Primele sezoane ale serialului "Vlad" vor fi redifuzate, începând cu 13 iulie, de luni până joi, la Pro TV, potrivit news.ro.

Protagonistul serialului, Adrian Nartea, a declarat: "Din 13 iulie, o să revedem Vlad. Sincer chiar şi eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătit. Episoadele noi se anunţă atât de importante şi de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început şi până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea şi difuzarea. Avem ocazia de a revedea păţaniile şi răzbunarea lui Vlad".

Olimpia Melinte spune că primul sezon a rămas preferatul ei. "Acolo începe povestea, îi vedem tineri, inocenţi, îndrăgostiţi şi rând pe rând se simte decăderea, pe fiecare îl loveşte viaţa în plin, iar poveştile se destramă, iubirea se transformă în ură şi ia faţa trădării. Poate că e nostalgia începutului când şi noi toţi, actorii, echipa, eram în căutări, ne cunoşteam şi porneam în această aventură împreună. E o perioadă perfectă să revedem primele sezoane şi să ne reconectăm cu aventura serialului".

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Elvira Deatcu a afirmat că va fi o bucurie să urmărească serialul. "Reluarea ne ajută să ne aducem aminte povestea, intriga, personajele, să intrăm puţin în atmosferă. Mai ales că perioada stranie şi dificilă prin care am trecut cu toţii ne-a privat de continuitatea difuzării şi a filmărilor într-un ritm firesc... O să revăd şi eu cu bucurie primele sezoane şi o să retrăiesc cu emoţie toate momentele frumoase legate de acest proiect atât de apreciat!".

"Aşa cum se face cu toate serialele mari, acest model de tip “recapitulare” a sezoanelor anterioare poate servi drept un mod prin care te reîntorci în universul serialului şi te poţi reconecta cu acţiunea. Ceea ce îmi place mie personal cel mai mult este să urmăresc din nou parcursul tuturor personajelor şi să văd cât de tare s-au schimbat odată cu timpul şi cu experienţele prin care au trecut. Totodată, pentru cine nu a avut niciodată timp să reia de la început serialul, acum este şansa perfectă. Şi mie îmi e dor să revăd scenele preferate din sezoanele anterioare şi să îmi aduc aminte cu plăcere de momentele de pe set", a spus Ştefan Iancu.

Primele sezoane din "Vlad" pot fi urmărite din 13 iulie, de luni până joi, după Știrile de noapte de la Pro TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.