Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Willow de la Lucasfilm debutează pe Disney+

Disney +

Primele două episoade din noul serial de acţiune şi aventură „Willow” sunt disponibile exclusiv pe Disney+, începând din 30 noiembrie, potrivit news.ro.

„Willow” este bazat pe filmul de aventură şi fantezie al lui George Lucas. Primele 2 episoade sunt disponibile exclusiv pe Disney+. Actorii şi echipa care a lucrat la regizorii din „Willow” au participat la premieră, marţi, în Los Angeles.

Povestea a debutat atunci când vrăjitorul aspirant, Willow, interpretat de Warwick Davis, porneşte într-o călătorie pentru a o proteja pe micuţa împărăteasă Elora Danan şi pentru a o învinge pe malefica regină Bavmorda. Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-şi rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un duşman şi mai mare decât îşi imaginau că este posibil.

„Willow” îi mai are în distribuţie pe Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk şi Joanne Whalley. Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard şi Samie Kim Falvey sunt producători executivi.

Scenariştii sunt John Bickerstaff, Hannah Friedman şi Jonathan Kasdan. Producătorii sunt Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat şi Max Taylor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.