Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serie A: AC Milan a învins-o pe Lazio, într-un meci în care gazdele au avut trei jucători eliminați

digisport.ro
AC Milan

Echipa italiană AC Milan a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea Lazio Roma, în etapa a 27-a din Serie A. Gazdele au încheiat meciul în opt jucători, informează news.ro

Gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 8, apoi Maignan a blocat la Luis Alberto, în minutul 39, pentru ca repriza să se încheie cu ocazia oaspeţilor, care au ratat prin Pulisic, în minutul 45+1. Lazialii au rămas în zece din minutul 57, cînd Luca Pellegrini a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În minutul 77 arbitrul Di Bello a anulat un gol al milanezilor, pentru o poziţie de ofsaid la Rafael Leao, dar oaspeţii nu au renunţat şi Noah Okafor a înscris golul victoriei în minutul 88, iar partida s-a încheiat cu victoria lui Milan, scor 1-0, nu înainte ca Lazio să primească alte două cartonaşe roşii: Adam Marusic (min. 90+4) şi Guendouzi (min. 90+6).

Echipa lui Stefano Pioli este pe locul al treilea în ierarhia campionatului, cu 56 de puncte, în vreme ce Lazio este pe locul 9, cu 40 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.