Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serile de vară muzicale din Parcul Romniceanu s-au încheiat în acest week-end

captura Facebook
Piedone parc copii

Ultima seară din cadrul evenimentului „Summer Lounge”, organizat în Parcul Romniceanu, s-a încheiat cu o serie de activități creative și cu cele mai îndrăgite hituri românești dar și internaționale.

Peste 500 de persoane s-au putut bucura, timp de trei zile, de o atmosferă relaxantă, cu diferite ateliere de creaţie, precum codiţe împletite și brăţări magnetice. Nu au lipsit nici atelierele de tatuaje cu henna sau cele cu dreduri.

Zona fântânii arteziene cu lumini colorate a devenit loc de recreere și de spus povești pentru locuitorii din jur, dar și pentru cei care au căutat un loc pentru relaxare, ferit de agitația orașului.

Atât copiii cât și adulții s-au putut destinde în voie pe fotolii colorate, într-un spațiu amenajat pentru recreere și socializare. Aceștia au putut opta și pentru relaxarea în hamac. De asemenea, atracția copiilor a fost „Mirror Man”, alături de care s-au bucurat prin dans și mișcare.

Pe toată durata evenimentului, începând cu ora 18:00 şi până la ora 23:00, publicul a putut asculta cele mai îndrăgite melodii româneşti din anii ’90, dar şi hituri internaţionale din aceeaşi perioadă.

Serile de vară muzicale din Parcul Romniceanu au fost un prilej bun de a petrece câteva ore în aer liber, alături de familie sau prieteni.

O zonă aflată la polul opus de aglomerația capitalei, parcul Romniceanu rămâne unul din locurile cele mai discrete și distinse ale Bucureștiului.

Intrarea a fost liberă, în limita locurilor disponibile și s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu COVID-19.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a luat parte la eveniment și a petrecut ore bune în zona atelierelor creative, alături de nepoți și familie.

Au fost niște seri pline de voie bună și de bucurie în parcul Romniceanu. Am vrut neapărat să vin și cu nepoțeii. De data aceasta eu i-am luat în primire și în această seară de duminică i-am scos la plimbare. Un moment tocmai bun să îmi încarc bateriile alături de ei, de familia mea. Bucurați-vă de copii, de nepoți și mai ales, de viață, dragii mei!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.