Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Servicii de radiologie și imagistică medicală de top, în cartierul Floreasca

Clinica SANADOR Floreasca, deschisă recent pe Calea Floreasca nr.165, în incinta ONE Tower, pune la dispoziția pacienților servicii medicale de înaltă calitate, care includ accesul la o echipă medicală de prestigiu, cu amplă pregătire profesională, dar și la cele mai noi echipamente medicale, deosebit de performante. Pacienții pot beneficia de consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, pentru adulți și copii.

Clinica SANADOR Floreasca dispune de o linie de imagistică medicală avansată: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – echipament care folosește tehnologia BioMatrix, cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru RMN, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm, cu putere diagnostică foarte mare, precum și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

content-image

Aparatul Siemens Magnetom Vida 3 T este primul echipament RMN cu senzori Biomatrix adânc încorporați în arhitectura sistemului ce ajută la obținerea de imagini clare, precise și de înaltă calitate. În plus, senzorii pot diferenția fazele respiratorii, iar tunelul de scanare este adaptabil pe anumite zone anatomice. Echipamentul oferă o lărgime generoasă de scanare, astfel încât poate cuprinde în același segment de scanare tot abdomenul sau întreaga lungime a femurului. Având în vedere că examinarea este dificil de executat în cazul pacienților aritmici, senzorii pot identifica și parametri precum frecvența cardiacă, permițând personalului dedicat să monitorizeze constantele vitale actualizate în timp real pe tot parcursul scanării.

content-image

Echipamentul pentru CT Siemens Somatom Definition Edge aduce noutate prin flexibilitatea aparatului, generarea de imagini de înaltă calitate indiferent de utilizarea pentru care este setat: imagistică în scop diagnostic, setări cardiace sau oncologice. Examinarea imagistică a cordului este o provocare, având în vedere dinamica acestui organ vital, însă imaginile obținute cu aparatul Somatom Definition Edge sunt precise și corecte, acoperind arii lungi de scanare, rapid și eficient. Aparatul are o deschidere largă, de 78 cm, ceea ce îl recomandă chiar și persoanelor claustrofobe.

content-image

Aparatelor inovatoare pentru CT și RMN li se adaugă ecografe GE de ultimă generație – Voluson și Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 este cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial. Cu Voluson E10 BT21, SANADOR aduce în România cele mai noi și mai performante tehnologii din domeniu și astfel se menține în fruntea serviciilor medicale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.