Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Servicii medicale ambulatorii complete și echipamente imagistice ultraperformante

Radu Pop
sanador calea floreasca

Clinica SANADOR Floreasca, situată în Calea Floreasca 165, într-o zonă verde a Bucureștiului, asigură pacienților servicii medicale ambulatorii complete, oferite de echipe medicale cu înaltă pregătire și experiență amplă în domeniu. Pacienții clinicii pot beneficia de consultații de specialitate, recoltare de analize de laborator și investigații imagistice realizate cu cele mai moderne echipamente. Clinica își așteaptă pacienții cu servicii medicale ambulatorii de cea mai bună calitate, cu consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, pentru adulți și copii. Pe lângă orele obișnuite, programul de consultații include serile și sfârșitul de săptămână, pentru cei cu un program de lucru mai puțin flexibil.

În plus, în Clinica SANADOR Floreasca, pacienții se pot înscrie pe lista unui medic de familie, au acces la investigații imagistice asigurate de medici cu experiență vastă și competențe extinse, precum și la analize medicale de încredere.

La parterul clădirii care găzduiește Clinica SANADOR Floreasca se găsește Departamentul de radiologie și imagistică medicală, prevăzut cu recepție proprie și dotat cu aparatură modernă, de ultimă generație. Sistemele ultraperformante se bazează pe tehnologii avansate, capabile să genereze imagini clare, cu rezoluție înaltă, cu mare utilitate în diagnosticul și monitorizarea unui număr vast de patologii.

Dotările includ echipamentul RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, primul sistem dotat cu senzori Biomatrix adânc încorporați în arhitectura sistemului, ce reprezintă cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru RMN la ora actuală. Tehnologia permite captarea de imagini precise, eliminând artefactele de mișcare și respirație ale pacientului. Senzorii identifică parametri precum frecvența cardiacă, conferind siguranță personalului medical și pacientului prin monitorizarea funcțiilor vitale în timp real pe parcursul scanării. În plus, echipamentul poate scana segmente anatomice extinse fără a necesita repoziționarea pacientului.

Echipamentul pentru tomografia computerizată, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, obține imagini de mare finețe, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm. Tehnicile moderne permit explorarea detaliată a cordului și surprinderea elementelor vasculare cu precizie remarcabilă.

Aparatelor ultramoderne de CT și RMN li se adaugă sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact și mai multe ecografe performante GE Volvulson și Vivid, de ultimă generație.

Aflați mai mult și solicitați o programare în Clinica SANADOR Floreasca apelând 021.9699, Call Center disponibil nonstop sau urmând acest link.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.