Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile Primăriei Sectorului 5 au evacuat munții de gunoi dintre blocurile de pe Aleea Livezilor

captură facebook
gunoaie Livezilor

Serviciile de specialitate ale Primăriei Sectorului 5 au intrat în forță pentru îndepărtarea gunoaielor. Prin intermediul operatorului de salubritate o amplă acțiune a fost demarată în zona Aleea Livezilor. Munții de gunoi dintre blocuri au dispărut - AICI IMAGINI

”ATENȚIE! A dispărut maidanul de gunoi din Al. Livezilor

Mobilizare în forță a operatorului de salubritate

Un maidan de gunoi “crescut” de locatari în spatele unui bloc de locuințe din Al. Livezilor este, începând de luni - 23.05.2022,  doar o amintire. Operatorul de salubritate a Sectorului 5 a desfășurat, astăzi, o amplă acțiune de salubrizare a zonei, pentru care au fost mobilizate în teren mai multe echipe de lucru.

Nu mai puțin de 17 mașini de gunoi au fost ridicate de către SC Salubrizare Sector 5 SA din spatele blocului din Al. Livezilor, spațiu aparținând domeniului public, dar pe care locatarii îl transformaseră, în timp, într-un adevărat focar de infecție. Aici, oamenii obișnuiau să arunce de la geam diverse lucruri, de la mâncare și pet-uri, până la obiecte de uz casnic, vestimentar sau articole de mobilier stricate.

Sănătatea este foarte importantă pentru comunitatea locală a Sectorului 5, așa că locuitorii din zonă au promis să-l păstreze curat, iar noi ne angajăm să îl facem și mai frumos, în perioada următoare!

Acum, tot terenul este igienizat, fiind inclus și pe lista de obiective de investiții a Primăriei Sectorului 5 în vederea unei amenajări peisagistice  corespunzătoare.

Continuăm să facem IMPOSIBILUL POSIBIL pentru cetățenii Sectorului 5!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.