Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile secrete declasifică informații incendiare: în 2028 Rusia va ataca 3 state NATO

top secret

Liderii Uniunii Europene s-au reunit în cadrul unei ședințe informale a Consiliului European, la care a fost invitat și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Acesta le-a pus pe masă scenarii bazate pe informații ale serviciilor secrete ucrainene despre planurile de viitor ale Rusiei. Zelenski a dezvăluit și public o parte din conținutul rapoartelor, care arată că Rusia are în plan ca în 2028 să atace statele baltice (Lituania, Letonia și Estonia), care sunt țări membre NATO, informează Nexta.

"Voi fi sincer cu voi, așa cum sunt întotdeauna. Rusia ia în considerare acum diverse scenarii pentru anii următori. Unul dintre ele este deosebit de periculos. Dacă va exista o pauză în agresiunea lor împotriva Ucrainei - orice înghețare a situației - va veni, de asemenea, un nou moment critic: anul 2028.

Dacă Rusiei i se permite să se adapteze situației de acum, până în 2028 Kremlinul va putea reface potențialul militar pe care l-am distrus și va avea suficientă forță pentru a ataca țările aflate în centrul atenției expansiunii rusești.

Iar pe lângă Ucraina, acestea sunt, cu siguranță, statele baltice și, cu siguranță, alte țări în care sunt prezente contingente rusești (de populație, n.r.).

Acestea sunt informații clare din partea serviciilor noastre de informații și vi le semnalăm direct", a spus președintele ucrainean.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.