Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile secrete poloneze au destructurat o rețea de spioni ruși - Erau urmărite transporturile de armament către Ucraina

The Atlantic
rusia spionaj

Agenția Poloneză de Securitate Internă a reținut șase persoane care fac parte dintr-un grup de spionaj rusesc despre care se presupune că ar fi spionat punctele de transfer de arme către Ucraina și planifică acte de sabotaj, potrivit RMF24.

Autoritățile i-au reținut pe suspecți în legătură cu descoperirea a „zeci” de camere ascunse pe nodurile de cale ferată, aeroport și alte rute importante care înregistrau și transmiteau mișcările vehiculelor.

Potrivit RMF24, sarcina principală a suspecților a fost să colecteze informații de la camerele ascunse. Cu toate acestea, este posibil ca și ei să fi planificat să comită acte de sabotaj.

Maciej Matysiak, fostul șef adjunct al Serviciului de Contrainformații Militare, a declarat pentru RMF24 că rețeaua de spionaj este posibil să fi căutat informații cu privire la numărul de transporturi către Ucraina, nivelul măsurilor de securitate aplicate și tipul de echipament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.