Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile secrete ucrainene susțin că operațiunile militare ruse se vor încheia cel mai probabil în septembrie (surse)

donetk lugansk rusia ucraina rusia

Invazia rusă va dura încă patru luni, susține Ministerul Apărării al Ucrainei, scrie Mirror.co.uk. Operațiunea militară specială” a lui Vladimir Putin se va încheia probabil în septembrie, conform unor informații scurse de la serviciile secrete ucrainene.

De asemenea, un comunicat al direcției principale de informații a ministerului ucrainean, a transmis că „ocupanții” orașului-port Mariupol efectuează astăzi „curățenie generală” arzând cadavrele în trei crematorii mobile.

„Ocupanții” iau în considerare anexarea orașului și a altor teritorii capturate din sud, alături de Crimeea pentru „integrarea ulterioară în spațiul economic rusesc”, au mai transmis autoritățile ucrainene, scrie Mirror.co.uk.

Acest lucru face parte dintr-un plan mai amplu cu un termen limită până în 2030, anunțat de așa-numitul „șef” al Crimeei privind politica informațională, Oleg Kryuchkov, duminică.

În cadrul integrării Mariupol, Guvernul Rusiei a dispus sigilii și ștampile pentru „administrația ocupanților” cu inscripția: „ Rusia , Republica Donbas, Mariupol, administrația militaro-civilă”.

MOD adaugă că astfel de „noi atribute” vor fi date unei liste de instituții, inclusiv pentru educație, spitale , poliție, birouri de registratură și administrație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.