Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul de streaming HBO Max se va extinde în afara SUA la vară

hbo

Serviciul de streaming deţinut de WarnerMedia, HBO Max, va opera primul val de extindere în afara Statelor Unite în luna iunie.

WarnerMedia a anunţat că, din luna iunie, HBO Max, serviciul care va înlocui HBO Go şi HBO Now, urmând să concureze cu Netflix şi Disney+, va fi disponibil în 39 de ţări şi regiuni din America Latină şi Caraibe, potrivit news.ro.

Citește și: Joe Biden trage semnalul ce alarmă: China depășește SUA. Ne vor mânca prânzul

Printre acestea se numără Argentina, Brazilia, Venezuela, Haiti, Jamaica, Bolivia, Chile, Columbia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Republica Dominicană, Guatemala, Honduras, Panama, Paraguay şi Mexic.

În urma extinderii, abonaţii direcţi ai vechiului serviciu de streaming HBO vor trece automat la HBO Max, scriu cei de la WarnerMedia în comunicatul de presă.

Prin asta, se subînţelege că cei care au HBO Go prin abonarea la un operator de cablu vor mai avea de aşteptat şi vor trece la HBO Max când se vor încheia negocierile dintre HBO şi compania de cablu la care sunt abonaţi.

WarnerMedia nu a spus şi la ce preţ va fi disponibil HBO Max în ţările din primul val al extinderii sau dacă va practica preţuri diferite în funcţie de putea locală de cumpărare ori va merge pe un tarif unic.

Compania americană a reconfirmat, cu această ocazie, că HBO Max va ajunge şi în Europa anul acesta, fiind următoarea regiune în rând la extindere, după cea tocmai anunţată pentru luna iunie.

HBO Max are deja peste 40 de milioane de abonaţi în SUA, singura ţara în care este disponibil în acest moment, cu o performanţă peste aşteptările iniţiale ale WarnerMedia, care fixase acest obiectiv pentru finele lui 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.