Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita a primit donaţie un generator de ozon

Facebook
coronavirus ambulanta

Fabrica de apă minerală din Tuşnad şi Fundaţia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc au donat Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita un generator de ozon şi echipamente de protecţie, în valoare de 35.000 lei.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, este primul serviciu de ambulanţă din ţară dotat cu generator de ozon, tehnologia fiind eficientă pentru neutralizarea eficientă a virusurilor şi bacteriilor de pe diverse suprafeţe sau din aer.

"Apemin Tuşnad şi Fundaţia pentru Parteneriat dotează Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita cu un echipament de dezinfectare eficient şi cu echipamente de protecţie în valoare de 35.000 lei, ca răspuns în lupta împotriva pandemiei COVID-19. (...) Cu ajutorul echipamentului donat, dezinfectarea cu ozon poate fi efectuată regulat pe ambulanţele serviciului de ambulanţă. Dezinfectarea cu ozon este mult mai eficientă decât dezinfectarea cu clor, gazul ajungând şi în locuri în care, de altfel, ar fi imposibil să se dezinfecteze cu alte substanţe chimice convenţionale şi, în consecinţă, majoritatea virusurilor, inclusiv coronavirusul, sunt anihilate. Un alt avantaj în controlul epidemiei actuale este că dezinfectarea cu ozon economiseşte timp, astfel încât ambulanţele pot fi dezinfectate într-un timp foarte scurt cu această procedură de dezinfectare. De asemenea, curăţarea şi dezinfectarea cu ozon este şi ecologică", se arată în comunicatul semnat de directorul Fundaţiei pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, László Potozky.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.