Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEXGATE la PSD

O serie de scandaluri amoroase sau sexuale au explodat în decursul ultimilor ani în PSD, cel mai recent caz înregistrat fiind cel al vicepreședintelui PSD Gheorghe Nichita.

Spionaj la Iași. Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, este acuzat de procurorii DNA că și-ar fi spionat fosta iubită, Adina Samson, cu ajutorul Poliției Locale. “Nu știam că în România, a te îndrăgosti de o femeie, e un delict. Nu știam că a ți se aprinde călcâiele după o femeie după ce ești divorțat e un delict”, a spus Nichita, care neagă acuzații procurorilor. Dosarul se judeca in acest moment.

“F..t puțin și rar”. Săptămânalul Ancheta a publicat la inceputul anului 2015 stenogramele unor discuţii purtate pe Facebook si prin SMS-uri de liderul CJ Arges, PSD-istul Florin Tecău din care reiese ca acesta ar fi agatat femei necunoscute si ar fi purtat dialoguri obscene. "De câteva zile ma aflu sub presiunea amenintarilor unor dezvaluiri mediatice senzationale, sexuale daca vreti, din partea unei publicatii argesene. Consider ca toate aceste asa-zise dezvaluiri nu reprezinta decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, prin care se urmareste o campanie ampla de decredibilizare a liderilor PSD. Probabil împotriva mea nu s-au gasit alte cai de atac si s-a ales calea de atac prin presa", a declarat Florin Tecau.

Șex în șosete la Neamț. Parchetul General a fost sesizat în aprilie 2014 în legătură cu un scandal sexual în care a fost implicat șeful judetean al PSD, deputatul Ionel Arsene. Acesta ar fi apărut într-un filmuleț pornografic, difuzat în presa locală, în timp ce ar fi întreținut relații sexuale cu o tânără. Arsene a negat vehement autenticitatea înregistrării. „Fără argumente reale și solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni! Am încredere în ceea ce fac în slujba cetățenilor, ca reprezentant în Parlament al județului Neamț, și în deciziile mele în calitate de președinte al unei organizații de partid”, a spus liderul PSD Neamt.

Fotomodele minore. În noiembrie 2010, patru bărbați acuzați de proxenetism au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete. Victimele erau plasate ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele. Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite s-ar fi aflat actualii vicepresedinti PSD Nicolae Bănicioiu și Robert Negoiță. Scandalul “Sex cu fotomodele” a explodat dupa ce Ioana Simona Dancus, martor in dosar si membru PSD, a povestit procurorilor despre presupuse relatii sexuale pe care le-ar fi avut cu Robert Negoita, Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. Bănicioiu și Negoiță au fost audiați în acest dosar.

"Nu am intretinut relatii sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie imi plac fetele si fac dragoste cu ele. Normal ca intretin relatii sexuale cu fetele care ma plac si le plac. Dar asta pentru ca ne placem si nu le platesc. E vorba insa de majore. Asta faceam pana acum un an si ceva, dar acum am prietena si nu mai am relatii cu alte femei", a spus Robert Negoita.

"In rechizitoriul respectiv apare o referire la numele meu si atat, nu ca beneficiar, nu ca as fi facut ceva, deci cred ca cei care au insinuat ca as avea legatura cu nu stiu ce retea s-au grabit. Eu nu-i cunosc nici pe presupusii faptuitori si nici pe nu stiu ce fata, care inteleg ca oricum spune ca nu a avut nimic de-a face cu mine", a declarat și Nicolae Banicioiu.

Controverse in spatiul public au generat si alte cazuri de notorietate precum afirmatia Laurei Andresan ca ar fi avut o aventura cu Ioan Rus, precum si schimbul de email-uri dintre  Corina Cretu și Colin Powell.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.