Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seychelles începe campania de vaccinare, cu intenţia de a fi prima ţară care imunizează 70% din populaţie

vaccinare

Seychelles îşi propune să devină prima ţară din lume care îşi vaccinează anti-COVID-19 cel puţin 70% din populaţia adultă, a anunţat duminică preşedintele Wavel Ramkalawan, odată cu debutul campaniei de vaccinare în arhipelagul est-african cu 96.000 de locuitori, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Potrivit biroului preşedintelui, lui Ramkalawan i-a fost administrată o doză de vaccin produs de compania chineză Sinopharm.

Ministerul Sănătăţii începe luni campania de vaccinare a grupurilor cheie din populaţie, prin imunizarea cadrelor medicale.

Citește și: BREAKING SURSE Costel Alexe va fi cercetat la LIBER -Nu are măsură preventivă sau cauțiune stabilită de DNA în dosarul TONELOR DE TABLĂ pretins luate drept mită

În plus faţă de cele 50.000 de doze de vaccin Sinopharm donate de Emiratele Arabe Unite, Seychelles va mai primi 100.000 de doze de vaccin AstraZeneca din partea guvernului indian în cursul acestei luni, a spus Ramkalawan.

Arhipelagul Seychelles a raportat până acum 508 cazuri de infectare cu coronavirus şi un deces, conform organizaţiei de sănătate panafricane Africa CDC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.