Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sezon de excepție pentru Denis Drăguş. Este cel mai bun marcator al lui lui Standard Liege în acest an: Cifre alarmante care spun mult

News.ro
denis dragus

Fotbalistul român Denis Drăguş este cel mai bun marcator al lui lui Standard Liege în acest sezon, deşi a reuşit doar trei goluri, în condiţiile în care echipa belgiană trece printr-o perioadă foarte proastă, notează cotidianul Le Soir, citat de agerpres.

"Standard: cifre alarmante care spun mult", titrează Le Soir. "23 de puncte din 60 posibile, 22 de goluri înscrise, golgheterul echipei (Denis Drăguş) cu trei goluri şi deja cinci înfrângeri pe teren propriu, fără a mai vorbi de sărăcia exprimării: pentru Standard prima jumătate a sezonului 2021-2022 a fost catastrofală", scrie ziarul.

Drăguş a marcat aceste trei goluri în 14 meciuri de campionat, el având doar patru apariţii ca titular. Românul a reuşit ultimul său gol pe 16 octombrie. El nu a mai evoluat în campionat de pe 20 noiembrie, iar de atunci a mai bifat două meciuri în Cupa Belgiei, competiţie din care Standard a fost eliminată săptămână trecută (1-3 cu Gent).

În campionat, echipa din Liege este pe locul 14 şi riscă să retrogradeze.



În urmă cu un an, Standard avea 24 de puncte din 57 posibile. Actualul antrenor al formaţiei valone, Luka Elsner, are un bilanţ de 10 puncte din 30 posibile, notează cotidianul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.