Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sezonul competiţional de trap începe duminică, pe Hipodromul din Ploieşti

Alex Dumitrescu/ PMP
hipodrom ploiesti

Prima reuniune oficială de trap a anului 2021 va avea loc duminică, pe Hipodromul din Ploieşti, startul sezonului fiind dat mai târziu decât în alţi ani. Sezonul competiţional include 18 curse şi este programat a se încheia la finalul lunii noiembrie.

Deschiderea sezonului hipic la Hipodromul din Ploieşti are loc duminică, după ce Consiliul Local a adoptat, în 23 aprilie, hotărârea care include Regulamentul Curselor de Trap şi Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap din anul 2021, informează Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti.

"Conform calendarului din acest an, vor avea loc 18 reuniuni oficiale, o noutate fiind reprezentată de eliminarea vacanţei de vară, decizie justificată de întârzierea cu care s-a dat startul sezonului hipic 2021. Programată duminică, de Ziua Europei, reuniunea de debut din acest an va avea ca principal eveniment Premiul Europei”, transmite CSM Ploieşti.

Anul trecut, la debutul pandemiei de coronavirus, hipodromul a suspendat temporar cursele, iar după câteva săptămâni cursele hipice au fost reluate, însă iniţial fără spectatori, fiind transmise live pe internet.

Hipodromul Ploieşti, aflat în administrarea autorităţilor locale, a fost refăcut în cadrul unui amplu proiect pe fonduri europene, scrie News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.