Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sezonul vacanțelor - Cât costă un concediu cu mașina în străinătate

Organizatia Elena de Turism
Grecia vacanta Atica

O vacanță cu mașina în Bulgaria pornește de la 74 de euro/persoană, la all-inclusive, iar în Grecia prețurile pornesc de 349 și ajung până la 795 de euro, pentru două persoane.

Silvia Stama este specialist în estetică, iar din 14 august îşi va relaxa tenul, dar şi copiii, în Croaţia. Cu un buget de 2.500 euro, va călători cu maşina pentru că se va opri să viziteze şi Belgradul.

Ea are o prietenă chiar în Split, capitala de vară a Croaţiei, care o ţine la curent cu tot ceea se întâmplă acolo în pandemie. Spune că nu îşi face griji că va sta ore în şir în trafic, pentru că românii pleacă cel mai mult cu maşina în Grecia şi Bulgaria.

„Este foarte comod să mergi cu maşina pentru că poţi băga în maşină tot, tot ce ai nevoie pentru copii. Cu maşina te poţi opri şi poţi vizita şi alte locuri în afară de destinaţia propriu-zisă”, spune Silvia Stama. „Am ales Croaţia pentru că este o zonă destul de sigură, am văzut recenzii încă din aprilie-mai. Ei au şi restaurantele deschise, nu am măsuri speciale”, îşi motivează ea alegerea.

În iulie, o vacanţă cu maşina în Grecia porneşte de la 349 euro și ajunge la 795 de euro pentru două persoane, pentru o săptămână. Specialiştii în turism spun că există o cerere mare pentru cazarea de tip studio în Grecia.

„Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Croaţia, Cehia, Austria să zicem că sunt şi destinaţii de vară unde putem ajunge vara aceasta cu maşina. Grecia şi Bulgaria sunt cele mai des întâlnite”, spune Gabriela Peset, consultant în turism.

O vacanţă cu transport individual în Bulgaria porneşte de la 74 euro/persoană la all-inclusive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.