Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit TRAGIC pentru o femeie în vârstă de 88 de ani: a murit într-un incendiu în propria curte

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

O femeie în vârstă de 88 de ani, din satul Dubiştea de Pădure, comuna Hodac, a fost descoperită, vineri, carbonizată în propria curte, primele verificări indicând faptul că aceasta ar fi aprins resturile vegetale, informează Agerpres.

Citește și: Doi bătrâni au murit intoxicați cu fumul provenit dintr-un incendiu de vegetație

"Poliţiştii din cadrul secţiei Poliţie Rurală numărul 8 Petelea, au fost sesizaţi prin apel la 112, de către un bărbat din comuna Hodac, sat Dubiştea de Pădure, despre faptul că în grădina unui imobil din aceeaşi localitate o persoană se află căzută la pământ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, au fost prezenţi şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş. Aceştia au constatat că cele sesizate se confirmă şi au identificat cadavrul carbonizat al unei femei de 88 de ani din localitatea Dubişte de Pădure. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că femeia ar fi aprins resturile vegetale din propria curte", a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, Emanuela Rugină.

Potrivit reprezentantei IPJ Mureş, în cauză poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.