Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit crunt pentru o româncă din Anglia: A fost ucisă şi incendiată de iubit / Foto

Sursa foto: Facebook Staffordshire Police
valentina cozma romanca anglia ucisa incendiata iubit

Valentina Cozma, o româncă în vârstă de 40 de ani, stabilită în Anglia, a fost ucisă şi incendiată de iubitul ei, un român în vârstă de 42 de ani, care este acum dat în urmărire generală şi considerat extrem de periculos.

Totul s-a întâmplat joi, 9 februarie 2023, într-o casă de pe Campbell Road în oraşul Stoke-on-Trent din Anglia, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.

Joi după-amiază, pompierii au fost solicitaţi să intervină la casa în care locuiau cei doi români. După ce au stins flăcările, pompierii au găsit trupul fără viaţă al Valentinei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre o crimă.

Mai mult, iubitul româncei, Georgian Constantin, era dispărut, astfel că a devenit principalul suspect. Medicii legişti au descoperit că Valentina a fost iniţial ucisă, iar apoi criminalul a dat foc casei pentru a-şi acoperi urmele.

Românul a fost dat în urmărire generală, iar poliţiştii englezi au arătat că acesta ar fi putut merge în Southampton şi că este extrem de periculos, astfel că au cerut oamenilor să nu îl confunte şi să sune la numărul de urgenţă 999, potrivit BBC, anunță antena3.ro.

Prietenii Valentinei au fost şocaţi să afle că tânăra româncă a fost ucisă şi incendiată de cel alături de care încerca să îşi construiască un viitor.

"Nu te vom uita niciodata. Odihneste-te in pace. Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu. Sincere condoleante! Dumnezeu să te ierte prietena mea draga Valentina Cozma", a scris Liliana într-o postare pe Facebook.

"Nu degeaba se zice: Ai grija ce îți dorești ca s-ar putea sa și primești. Foarte adevărat și trist tot odată! Dumnezeu sa te ierte, și sa îți facă dreptate. Valentina Cozma ai cerut odihna… se pare ca ti-a luat dreptul la viața cineva înaintea ta…", a scris şi July.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.