Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru un adolescent de 14 ani! Prietenii nu au putut face nimic. A murit înecat, după ce a intrat în apele râului Prut

pompieri smurd inecat

Un adolescent de 14 ani din judeţul Botoşani a murit după ce a intrat în apele râului Prut, dar nu a mai ieşit la suprafaţă. El a fost găsit de pompieri după mai bine de trei ore de căutări şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, conform news.ro.

Pompierii au fost solicitaţi, vineri seară, să intervină pentru căutarea unui adolescent care a intrat în apele râului Prut, în zona localităţii Rădăuţi Prut, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Din primele informaţii, acesta era cu mai mulţi prieteni, care au încercat să îl salveze, dar nu au reuşit şi au sunat la 112 după ajutor. Acolo s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca şi Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două bărci, dar şi o ambulanţă aparţinând SAJ Botoşani.

”După mai bine de trei ore de căutări, băiatul a fost găsit. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Este vorba de un copil de 14 ani”, a transmis ISU Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.