Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani: A murit după ce a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor

echipaj ambulanta

Un tânăr de 23 de ani a murit vineri noaptea, după ce a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor care a luat foc, anunță ISU Bihor. Incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, 08 iulie a.c., în jurul orei 01.00, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe un teren de pe raza localității Săcădat, apelantul precizând faptul că exista o victimă. La locul indicat au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, conform Mediafax.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană”, potrivit unui comunicat de presă.

Echipajele de stingere au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sub utilajul agricol.

„Din nefericire, bărbatul în vârstă de 23 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia. Cercetările efectuate au indicat faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat”, afirmă pompierii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.