Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturi de la nichiduta.ro pentru alegerea unei mașinuțe electrice

nichiduta

Posibilitatile pe care copiii de astazi le au de a petrece timpul, de a se juca, variaza foarte mult. De la optiunile de petrecere a timpului in interior folosind clasicele papusi, masinute, jocuri de grup, la cele de exterior cu ajutorul rolelor, bicicletelor, trotinetelor, masinutelor electrice, etc. Dorintele lor se schimba uneori de la minut la minut iar parintii sunt, de celel mai multe ori, magicienii care trebuie sa scoata cat mai multi iepuri din palarie.

Petrecerea timpului in exterior, fie ca vorbim de curtea proprie, de parcuri, de promenade, faleze, este benefica atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. Atunci cand mergem intr-o zona amenajata pentru copii, putem vedea cu usurinta faptul ca acestia au un interes deosebit pentru masinile electrice. De ce sa ne limitam doar la acele locuri si la ce posibilitati ofera, cand putem achizitiona o masinuta electrica pe gustul copilului, care poate fi folosita ori de cate ori isi doreste?

Masinutele electrice sunt concepute atat pentru fetite cat si pentru baietei, variantele de design fiind pe toate gusturile. Alegerea masinutei impreuna cu cel mic poate fi un proces foarte interesant. El poate alege un model de masina care ii place in varianta pentru adulti, isi poate alege culoarea preferata, motocicleta sau atv, parintii oferindu-i variantele care se incadreaza in buget si  care corespund altor dorinte pe care le au, tinand cont de varsta copilului, de siguranta, de depozitare, etc.

Achizitionarea unei masini electrice poate fi o alegere extraordinara ca si cadou pentru propriul copil. Acesta va fi cu siguranta incantat ca are posibilitatea sa conduca prima lui masina, sa se deplaseze prin parcuri si spatii amenajate cu viteza pe care o poate avea o astfel de jucarie, sa participe la curse pe care le organizeaza cu prietenii, sa foloseasca propria curte pentru a conduce. Va fi atat de incantat, incat masinuta va deveni uneori locul unde copilul va servi masa.

O masinuta electrica este o idee buna si atunci cand sunteti in cautarea unui cadou pentru nepoti, pentru aniversarea unui alt micut, pentru diverse alte ocazii cand un copil este serbat. Cu un astfel de cadou, sigur nu veti da gres si veti surprinde in mod placut.

In functie de bugetul de care dispuneti si de preferinte, exista o varietate de astfel de masinute din care puteti alege. Plecand de la motociclete si atv-uri, la masini decapotabile, masini de epoca, de teren pana la variante ale modeleor de masini pentru adulti, fiecare este o alegere inspirata pentru ca cel mic sa isi petreaca timpul, sa se bucure de tot ceea ce ii ofera o astfel de jucarie. Sunt aspecte care ii atrag spre astfel de masinute, dovada fiind numeroasele situatii in care am observat in spatiile amenajate si dotate cu acestea ca, pentru parinti, devine o adevarata provocare sa le explice copiilor ca timpul s-a terminat, ca masina trebuie data inapoi si ca se vor intoarce cu alta ocazie. Pentru mai multe modele accesati http://www.nichiduta.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.