Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SFATURILE lui Ludovic Orban pentru Joe Biden: 'Să continuăm să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban îl felicită și el, la câteva ore distanță după Klaus Iohannis, pe Joe Biden, pe care îl numește președintele ales al Statelor Unite ale Americii. Orban îi transmite lui Biden, dar și vice-președintelui ales, Kamala Harris că ”este nevoie, cu atât mai mult în aceste vremuri dificile, să continuăm să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea, pentru a ne asigura prosperitatea și securitatea, pentru a ne proteja cetățenii și pentru a asigura succesul generației viitoare.”

”Adresez felicitări Președintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, precum și Vice-Președintelui ales, Kamala Harris.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

Guvernul pe care îl conduc este pregătit să lucreze îndeaproape cu noua Administrație americană, în vederea consolidării Parteneriatului Strategic bilateral, precum și pentru realizarea deplinului potențial al relației transatlantice.

România rămâne un aliat dedicat al SUA, pe deplin angajat atingerii obiectivelor comune, în toate domeniile, cu accent deosebit pe dimensiunea de securitate și pe cea economică.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor

Este nevoie, cu atât mai mult în aceste vremuri dificile, să continuăm să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea, pentru a ne asigura prosperitatea și securitatea, pentru a ne proteja cetățenii și pentru a asigura succesul generației viitoare.”, se arată în mesajul lui Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.