Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SFIDARE repetată din partea unor șefi de la o sală de sport: au fost amendați de 10 ori în timpul pandemiei

adevarul.ro
sala forta fitness gym

Reprezentanţii unei săli de sport din Timişoara au fost amendaţi de poliţiştii locali pentru a zecea oară, întrucât au continuat să funcţioneze în perioada pandemiei, deşi nu au un acord al autorităţilor în acest sens, considerându-se că pun în pericol sănătatea clienţilor, au informat, marţi, reprezentanţi Poliţiei Locale Timişoara, informează Agerpres.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat, luni, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului, alături de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara. În urma controlului, poliţiştii locali au mai aplicat două sancţiuni contravenţionale pentru neafişarea acordului de funcţionare şi pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societăţii Smartfit după ce instanţa a stabilit închiderea sălii de sport, ca urmare a unor nereguli, arată un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara, remis AGERPRES.

Sala de sport a fost verificată în mod repetat, deoarece au existat sesizări de la cetăţeni că funcţionează în continuare, deşi acest lucru este interzis în această etapă a pandemiei, şi că primeşte clienţi pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentaţiei necesare de funcţionare. Deşi şi-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deţine autorizaţiile prevăzute de lege pentru a funcţiona în legalitate.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: Dan Barna, despre posibilul vinovat de la Balș: 'A fost un gură cască'

În ultima perioadă, poliţiştii locali au aplicat reprezentanţilor sălii de sport 10 sancţiuni în valoare de 13.200 lei.

Şi alte instituţii au mai verificat societatea în cauză, urmând să facă publice, la rândul lor, rezultatele controalelor efectuate. Poliţia Locală va continua verificările până la intrarea în legalitate a societăţii, mai precizează comunicatul menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.