Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfidarea lui Iohannis față de profesori: și-a trimis consilierul de pe sănătate să discute cu sindicaliștii din educație

Facebook
Klaus Iohannis Carmen Iohannis

Liderul Federației Naționale Sindicale „Alma Mater”, Anton Hadăr, susține că președintele României, Klaus Iohannis, și-a trimis consilierul de pe sănătate pentru a discuta cu sindicaliștii din educație.

Liderul sindical a susținut la Digi24 că a discutat din respect cu consiliera lui Iohannis, însă nu au găsit o soluție pentru a rezovla criza din educație.

„Ieri am deplâns puțin neparticiparea (n. r.: la negocieri) a domnului Ciucă și Ciolacu, cu care ne-am întâlnit de cinci-șase ori din decembrie. Poate azi vin alături de noi. Aici trebuie decizie politică.

Dacă nu, degeaba ne întâlnim la negocieri: dacă doamna ministru nu are mandat de a aborda problemele noastre cu cărțile pe față ne ducem și ne întâlnim; nu putem să refuzăm întâlnirea cu doamna ministru. Noi mergem la negocieri, indiferent cu cine.

La Cotroceni am avut o doleanță și ne-a fost satisfăcută parțial: domnul președinte avea o problemă sau nu avea, treaba domniei sale, dar când am cerut să fie el mediatorul litigiilor noastre cu Guvernul și ne-am întâlnit cu o distinsă doamnă consilieră prezidențială, dar care era pe probleme de sănătate... Frumos este să dai curs invitației când ești solicitat. Nu ne-a folosit la mai nimic”, a explicat Anton Hadăr la postul TV menționat.

Context

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că înțelege nemulțumirile profesorilor, dar problema salarizării acestora nu se poate rezolva „instant” (continuarea aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.