Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SG-ul PMP face lumină: Eugen Tomac este liderul de drept al PMP

Razvan Sebe

Secretarul general adjunct al PMP, Răzvan Sebe, a explicat că Eugen Tomac este liderul moral și de drept al PMP, iar Cristian Diaconescu ”minte în cel mai josnic mod cu putință”.

”Dreptate pentru Adevăr

Dorim să facem lumină în problema adusă în spațiul public, anume cine reprezintă moral și de drept PMP și în egală măsură simplu spus cine are, deține și utilizează ștampila partidului:

1) Eugen Tomac este singurul om care poate fi calificat ca președinte al PMP atât moral cat juridic.

Din punct de vedere moral, Eugen Tomac este unul din cei 5 membri fondatori ai PMP, alături de Cristian Petrescu, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dragos Ciuparu.

El este unul din cei doi europarlamentari ai partidului și alături Traian Băsescu, muncește zi de zi sub sigla partidului.

Din punct de vedere juridic Eugen TOMAC a fost ales statutar ca președinte PMP, în 2022 prin metoda moțiunii și în 2023 prin votul individual pe funcție.

Din punct de vedere al identității de grup PMP este continuatorul spiritului Dreptate și Adevăr, curent reformator al statului român, pe o abordare doctrinară de dreapta. Fiind în același timp continuatorul curentului politic, recunoscut sub apelativul băsism. PMP a fost fondat și continuă să ducă mai departe moștenirea politică a președintelui TRAIAN BĂSESCU.

Băsismul nu a fost și nu va fi animat de ideea de a idolatriza persoana Traian Băsescu ci de modul curajos de a fi om politic „jucător”, asumat, patriot, susținător al justiției și al statului de drept, al României ca stat aflat de partea binelui reprezentat de NATO și Uniunea Europeană.

2) Pentru cei interesați Ștampila partidului se află la sediul din str. Nicolae Iorga nr. 11. și nicidecum la Cristian Diaconescu care minte în cel mai josnic mod când afirmă ca el o deține.

Numitul Diaconescu prin aceste minciuni josnice face jocul actualilor rivali politici ai PMP și dușmani declarați ai băsismului: PSD, PNL, AUR, UDMR.

3) PMP rămâne continuator al luptei pentru Dreptate și Adevăr alături USR și Forța Dreptei, unicele partide care nu și-au vândut “sufletul” pentru beneficiile, stipendiile, sinecurile, avantajele, banii de la stat.

Pe noi ne-au scos prin furt din Parlament, pe USR și Forța Dreptei i-au alungat de la guvernare când nu au mai fost de acord cu oligarhia PSD-PNL și cu modul defect de a conduce țara în interesul găștii USL 2.

4) Pentru că imaginile sunt cea mai bună formă de exprimare vă atașez poza făcută acum câteva zile, pe 10 octombrie 2023, de mine împreună cu dl. Președinte Traian Băsescu, la Bruxelles, atunci când am reprezentat PMP la ședința PPE.

O a doua imagine ce țin să o public este cea cu ștampila partidului, unica ștampilă pe care o are PMP de la înființare și care este în original asupra noastră așa cum este și firesc.

PS: Oare cine este continuatorul băsismului: noi sau foștii uneperiști Cristian Diaconescu și Pițigoi Adrian?

Răzvan SEBE

Secretar General Adjunct

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.