Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SG-ul PSD anunță RĂZBOI TOTAL: scenariul în care Dăncilă rămâne premier până după prezidențiale

dancila fifor dancila

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susține că premierul desemnat, Ludovic Orban, nu are nicio șansă să primească votul de încredere al Parlamentului. Fifor anunță faptul că PSD va sesiza Curtea Constituțională, în cazul în care președintele Klaus Iohannis va veni și a doua oară cu aceeași nominalizare, ceea ce înseamnă că Viorica Dăncilă va rămâne premier interimar cel puțin până după alegerile prezidențiale.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat

”Orban, „nebunul” de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat președintele, cel de „premier respins”.

Probabil a simțit și el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe „nebunul”, Rareș Batistuță l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis și a doua oară.

Dar vă spun că nu va exista „a doua oară” pentru Sică. 
Asa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu ALTĂ propunere de ministru, atunci când președintele o refuză pe prima, tot așa, Iohannis va trebui să vină cu ALTĂ propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament.

Iar dacă președintele va face pe „nebunul”, există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituțională.

Deci, dragi români, puteți răsufla ușurați! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un „premier respins”, după care va redeveni... șomer.”, scrie Mihai Fifor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.