Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shakira i-a adus un omagiu partenerului ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru FC Barcelona

Gerard Pique Facebook
Gerard Pique

Cântăreaţa columbiană Shakira i-a adus un omagiu partenerului ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru FC Barcelona, conform news.ro.

"600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare. Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri. În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare;Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional", a scris Shakira pe Instagram.

Pique a jucat, duminică, meciul 600 pentu FC Barcelona, în victoria cu Osasuna, scor 4-0.

Shakira şi Pique formează un cuplu de 11 ani şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.