Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shapovalov, Karaţev şi Harris s-au calificat în semifinalele turneului ATP de la Dubai

antena3.ro
tenis

Jucătorii de tenis Denis Shapovalov (Canada, 12 ATP, favorit nr. 3), Aslan Karaţev (Rusia, 42 ATP) şi Lloyd Harris (Africa de Sud, 81 ATP) s-au calificat joi în semifinalele turneului ATP de la Dubai (ATP), dotat cu premii totale în valoare de 1.897.805 dolari.

Canadianul a trecut în două seturi, după doar o oră şi jumătate de joc, cu 7-5, 6-4, de francezul Jeremy Chardy (53 ATP). În penultimul act, Shapovalov îl va avea ca adversar pe sud-africanul Harris care s-a impus cu 6-1, 3-6, 6-3, în faţa japonezului Kei Nishikori (41 ATP), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ieșire a consilierului lui Mugur Isărescu: Revolut Bank nu are autorizație BNR! E suficientă cea de la Banca Centrală Europeană

În ''careul de aşi'' a acces şi rusul Aslan Karaţev, surprinzătorul semifinalist de la Australian Open, care în sferturi la Dubai l-a eliminat pe italianul Jannick Sinner (32 ATP, favorit nr. 16) cu 6-7 (5/7), 6-3, 6-2, după două ore şi jumătate.

Karaţev va juca în semifinale cu învingătorul din partida Marton Fucsovics (Ungaria, 44 ATP) - Andrei Rublev (Rusia, 8 ATP, favorit nr. 2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.