Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shapovalov spune că nu va juca la Australian Open dacă va simţi că îşi pune în pericol sănătatea din cauza calităţii aerului

www.mashviral.com
Denis Shapovalov

Canadianul Denis Shapovalov, locul 13 ATP, a declarat că nu va juca la Australian Open dacă va simţi că îşi pune în pericol sănătatea din cauza calităţii aerului, potrivit news.ro.

Întrebat ce va face dacă se gândeşte că nu sunt condiţii în regulă pentru sănătate, el a răspuns: “Nu aş juca. Evident, este un grand slam, o oportunitate importantă, dare u am 20 de ani. Nu vreau să îmi risc viaţa, să îmi risc sănătatea în aceste condiţii, când eu mai pot juca 10-15 ani. Pentru sănătatea mea, dacă se va înrăutăţi situaţia, nu văd ce rost are să joc. Cred că toţi gândesc la fel”, a spus Shapovalov.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

El a precizat că organizatorii au trimis un email în care au spus că profesionişti analizează situaţia şi că “se poate juca”. “Nu estegrozav. La ştiri li se recomandă oamenilor să stea în case, sunt avertizaţi că nu este bine afară, să inspiri acest aer. Iar apoi primeşti un email de la organizatori că se poate juca, băieţi, trebuie să ieşiţi să vă puneţi viaţa în pericol, să vă puneţi sănătatea în pericol. Nu ştiu ce efecte va avea această perioadă de două săptămâni asupra vieţii noastre pe termen lung”, a afirmat sportivul.

Denis Shapovalov urmează să joace în primul tur la Australian Open, luni, cu Marton Fucsovics (Ungaria).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.