Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW absolut! Gigi Becali, vedetă la CNN după ce a jignit femeile care joacă fotbal! UEFA, reacție dură: 'DEPLORABIL!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a ajuns vedetă pe postul CNN. Afirmațiile făcute cu privire la rolul femeilor în fotbal și fotbalul feminin i-au adus critici dure din partea UEFA, care  consideră că "un asemenea comportament este deplorabil" și subliniază că "vom arata toleranta zero pentru orice forma de discriminare".

"Lupta pentru a elimina discriminarea, intoleranta si rasismul din fotbal este o prioritate majora pentru organizatia noastra. UEFA considera ferm ca puterea fotbalului poate fi folosita pentru a elimina probleme precum rasismul, homofobia, discriminarea impotriva minoritatilor etnice si institutionale precum slaba reprezentare a femeilor si lipsa diversitatii", se arata in comunicatul remis de UEFA celor de la CNN, scrie  sport.ro.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu - O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

"Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal. Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa îl atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei", a spus Gigi Becali la ProX.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.