Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW cu Margherita de la Clejani, după ce ar fi bătut două femei: Acum activez în alt domeniu, în criminalistică. Profesorul meu este Tudor... Butoi

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal, după ce ar fi lovit două angajate ale unei agenții de imobiliare. Vedeta le-ar fi bătut pe cele două femei, care lucrează chiar lângă atelierul său de croitorie.

Fiica Clejanilor, care a fost prinsă drogată când a făcut un accident rutier, a făcut show în fața jurnaliștilor. Unui ziarist i-a spus că are tricoul murdar și că de aceea nu vorbește cu el, iar unei jurnaliste i-a declarat că nu îi plac pantofii ei și că nu îi dă declarații.

”Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat. Nu am lovit pe nimeni, nu este adevărat. Acum activez în alt domeniu, în criminalistică. Profesorul meu este Tudor... Butoi. Întrebați poliția, nu pe mine (n.r. dacă a lovit pe cineva). Sunt un jurnalist foarte bun, am făcut Facultatea de Jurnalism. Azi am avut o zi fascinantă.”, a spus Margherita.

Citește și: Șerban Nicolae îl ia la mișto pe Nicușor Dan: ‘Ami pare rău la domni interlopi. DNA să vină să mă ia!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.